szukaj Zamówienia telefoniczne: 500 058 925 | Pn-Pt. 8-17 Godz.
Jaki grill wybrać?
 
Pewność zakupów


 
Jaki grill wybrać?

Szanujemy Twoją prywatność. Nigdy, nikomu nie udostępnimy Twoich danych osobowych, z wyjątkiem firm, które są niezbędne do realizacji zamówienia tj. firma kurierska. Pamiętaj, twoje dane osobowe są dla nas święte!

Informacje o produkcie
Kociołek węgierski emaliowany 10l
Cena: 77,00 zł
Zamawiana ilość:  
Kociołek węgierski emaliowany 10l
Producent Farmcook
Opis produktu

OPIS:

Do wykonania emaliowanego
kociołka węgierskiego zostały użyte wysokiej jakości materiały, co gwarantuje satysfakcję z wieloletniego użytkowania. Jedzenie przygotowywane w profesjonalnym kociołku nie przypala się, naczynie jest odporne na rdzę i łatwe do utrzymania w czystości. Podwieszony na trójnogu kociołek jest nie tylko funkcjonalnym wyposażeniem, ale elementem aranżacji, który niezwykle efektownie i stylowo prezentuje się na tle ogrodu.

W naszej ofercie znajdują również
grille na trójnogach, paleniska, które doskonale nadają się do umieszczenia pod kociołkiem, a także markowe kociołki żeliwne.

DANE TECHNICZNE:

Emaliowany kociołek węgierski wykonany został z wysokiej jakości stali pokrytej specjalną powłoką, dzięki której jedzenie nie przywiera do kociołka i nie przypala się. Oferowany przez nas kociołek posiada niezbędne atesty żywieniowe, które gwarantują, że do jedzenia nie będą przenikały żadne szkodliwe i toksyczne związki. Kociołek węgierski
o pojemności 10l wystarczy, by ugotowaną nad ogniem potrawą zaspokoić głód 5-7 osób.

ZALETY PRODUKTU:

Kociołki węgierskie to naczynia, które pokochają wszyscy wielbiciele dobrej kuchni. Potrawy przyrządzane w umieszczonym nad ogniem naczyniu mają charakterystyczny bogaty smak i niezapomniany aromat. Dzięki daniom z kociołka każde urządzane w ogrodzie przyjęcie czy spotkanie z przyjaciółmi będzie niezapomnianym wydarzeniem.

pojemność: 10l
Doradztwo telefoniczne
Nasi konsultanci chętnie odpowiedzą na każde pytanie
Telefon: 500 058 925
 
Newsletter
 
 
Informacje
 
Informacje
 
Informacje
 
Informacje
 
Informacje